Wanden en plafonds

Architectuur kan verouderen, maar het onderhoud van een complex bepaalt écht het aangezicht. Weersinvloeden tasten constructies aan en zorgen voor een verouderde uitstraling, maar bovenal een aantasting van plafonds, frontzijden en kolommen. Dit laatste wilt u te allen tijde voorkomen. Op zoek naar een systeem dat beschermt en bijdraagt aan het ontwerp van het complex? Het Triflex ACS systeem kan een oplossing bieden.

triflex balkons en galerijen

Conserverend en beschermend

Met het Triflex ACS systeem heeft u een systeem dat plafonds, wanden, frontzijden en kolommen voorziet van een complexe, volledige en duurzame bescherming. Vanwege deze speciale ontwikkeling is uw constructie uitstekend beschermd tegen alle weersinvloeden en wordt aantasting voorkomen. Het aanzien van de constructie van uw complex verbetert hiermee aanzienlijk.

Triflex ACS systeem
balkons met triflex

Bescherming én ontwerp

Het systeem is onderhoudsarm waardoor het woongenot naar een hoger niveau wordt getild. Het systeem is tevens UV-bestendig, waterdampdoorlatend en vuilafstotend, waardoor zelfs het onderhoud aan de buitenruimte tot een minimum beperkt wordt. De producten zijn leverbaar in vele RAL kleuren, waardoor ook de frontzijden, kolommen en plafonds in het ontwerp kunnen worden meegenomen. Een systeem waar bescherming en ontwerp hand in hand gaan.

De juiste afwerking

Kleuren brengen sfeer. Ze geven karakter en benadrukken de architectuur van het gebouw. Het kleurenspectrum van Triflex biedt vele kleuren en verschillende afwerkingen. Zo stemt u uw wanden, plafonds, frontzijden en vloeren optimaal af op de bouwstijl, woonstijl of persoonlijke voorkeur.

Wij adviseren u graag in de keuze voor de juiste afwerking.

Bel ons gerust op +32 (0)14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be

Systeembeschrijving
File
Brochure
File