?
14.03.2019

Entreprises de Peinture Walhin en Triflex : een win-win samenwerking in de regio Luik

De applicateurs van de Entreprises de Peinture Walhin zijn momenteel bezig met de het beëindigen van de tweede fase van de renovatiewerken aan het gebouw Les Acacias in het nabij Luik gelegen Rocourt.

Zonet de tweede van in totaal vier fasen voltooid

Eric Walhin, gedelegeerd bestuurder van Walhin, licht toe dat dit project bestaat in het opnieuw in orde brengen van de gevels van dit gebouw (100 flats) met een bijzondere aandacht voor de afdichting van balkons en terrassen.

‘We hebben zonet de tweede van in totaal vier fasen voltooid. Vooraleer we de oppervlaktes in kwestie - terrassen en balkons - behandelen met een duurzame waterdichte oplossing, hebben we eerst de tegels en het inoxen raamwerk gereinigd en afgebeitst.’ De verschillende partijen betrokken bij deze renovatie vonden deze duurzame afdichtingsoplossing bij Triflex. In het kader van dit specifieke project - Les Acacias - moet er maar liefst 867 m2 behandeld worden.

proces triflex project balkons
gebouw in de steigers
1/4
Thumbnail
balkon vóór renovatie
2/4
balkon met triflex
balkon na renovatie
3/4
project triflex
gebouw klaar
4/4

Een heus win-win partnerschap

‘Triflex was op zoek naar applicateurs voor hun oplossingen in de streek van Luik en zo zijn ze bij ons terecht gekomen’, legt Eric uit.

Voor Triflex en Entreprises de Peinture Walhin is deze samenwerking inmiddels uitgegroeid tot een heus win-win partnerschap. Triflex is dankzij deze samenwerking nadrukkelijker aanwezig in Wallonië en Walhin heeft er zijn dienstenaanbod mee kunnen uitbreiden. Het was dus van belang voor beide partijen om een samenwerking uit te bouwen.

Ondertussen zijn de applicateurs van Entreprises de Peinture Walhin bezig met de renovatie van de terrassen en de balkons van het gebouw Les Acacias. ‘Om ons in te werken in het gebruik van de oplossingen van Triflex, hebben we een opleiding gevolgd aan de Triflex Academy in Herentals. Eerst een klein team van 2 à 3 peronen, daarna een team van 8 à 9 personen. Vandaag kunnen we met fierheid zeggen dat we de applicatie van Triflex-oplossingen goed onder de knie hebben.'

Op één dag meer oppervlaktes behandelen dan met traditionele systemen

Eric Walhin is opgetogen over deze samenwerking met Triflex. ‘In eerste instantie is er de kwaliteit van de Triflex-oplossingen zelf. Dankzij deze oplossingen kunnen we op één dag meer oppervlaktes behandelen dan wanneer we traditionele systemen zouden gebruiken, en dat is een enorm voordeel op het vlak van tijdswinst. We zijn ook zeer te spreken van de werfopvolging door de verantwoordelijken van Triflex; deze is zonder meer uitstekend zowel op technisch vlak als wat de planning betreft! Ten slotte hebben we ook zeer goede relaties uitgebouwd met de commerciële mensen bij Triflex. Ze anticiperen op situaties en zijn zeer proactief, en dat is ook de manier waarop wij graag de zaken aanpakken.

Volgens Eric zal de samenwerking met Triflex enkel uitgebreider worden, en zeker in de renovatiemarkt. De oplossingen van Triflex zijn ongetwijfeld de beste op de markt voor het afdichten van gevels, balkons, terrassen, etc. van oude gebouwen.

Op basis van een onderhoud met Eric Walhin, gedelegeerd bestuurder van de Entreprises de Peinture Walhin

Informatie

Wilt u meer weten? We geven u graag vrijblijvend advies. Aarzel niet om ons te contacteren op +32 14 75 25 50 of een e-mail te sturen naar info@triflex.be

Gerelateerd nieuws