?
07.01.2020

Global Epoxy en Triflex: een vruchtbare samenwerking in een groeiende markt

Global Epoxy is gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren en harshoudende deklagen, maar verzekert evengoed de waterdichtheid van terrassen, balkons en parkings in het kader van renovatieprojecten. Het bedrijf uit Wandre (Luik) doet daarvoor steevast een beroep op de PMMA-oplossingen van Triflex.

Thumbnail
Gifar - voor renovatie
1/2
afwerking triflex
Gifar - na renovatie
2/2

Renovatieprojecten

We werken al geruime tijd met de producten van Triflex”, aldus Pedro Simao, bestuurder bij Global Epoxy. “Onze jaarplanning telt heel wat renovatieprojecten voor terrassen en balkons, waarbij we trouw de oplossingen van Triflex gebruiken. Zo maakten we onlangs de hellingbanen van Parking Gifar, een openbare parking in Namen, opnieuw waterdicht. Gespreid over vijftien werkdagen behandelden we zo’n 2000 m2 met de producten van Triflex. De specifieke omstandigheden maakten deze werf tot een echt huzarenstukje”, gaat Pedro verder. “We stonden namelijk voor twee grote uitdagingen: een bijzonder strak tijdsschema met nachtshiften en moeilijke weersomstandigheden door de vrieskou. Dankzij de oplossingen van Triflex slaagden we met glans voor deze opdracht: hun producten zijn immers niet alleen eenvoudig in gebruik, maar harden ook snel uit.”

Deskundig advies en haalbare tips

Global Epoxy, een bedrijf met een tiental werknemers, is via zijn moedervennootschap Global Maintenance al enkele jaren partner van Triflex. “In deze samenwerking waarderen we vooral de ondersteuning door de technische teams. Bij elk renovatieproject zorgen de experts van Triflex voor een grondige technische analyse, aangevuld met deskundig advies en haalbare tips. Zo kunnen we altijd terugvallen op een degelijke voorbereiding, wat ons werk aanzienlijk vereenvoudigt.”

De hoogwaardige producten en technische ondersteuning van Triflex zijn ongeëvenaard voor Global Epoxy, en dus zorgt het bedrijf er ook voor dat zijn medewerkers hun kennis kunnen bijschaven op de Triflex Academy in Herentals. “Vier van onze medewerkers hebben intussen deze opleiding gevolgd en zijn dus Triflex-gecertificeerd”, aldus Pedro.

Pedro Simao vindt het overigens bijzonder moeilijk om de oplossingen van Triflex te vergelijken met soortgelijke producten op de markt. “Dan zou ik appelen met peren vergelijken. Maar één ding staat vast: de systemen van Triflex garanderen keer op keer een optimale waterdichtheid.”

Nog intensiever samenwerken

De renovatie van Parking Gifar in Namen is dan ook lang niet het enige project waarvoor Global Epoxy de producten van Triflex heeft gebruikt. In 2019 behandelde Global Epoxy zo’n 3000 m2 met de PMMA-oplossingen van Triflex. Pedro verwijst onder meer naar de renovatie van de terrassen op Résidence Lafayette in Rochefort, waarbij het BIS Aquapanel-systeem van Triflex werd gebruikt.

Volgens Pedro ligt het voor de hand dat Global Epoxy in de toekomst nog intensiever zal samenwerken met Triflex. Hun producten spelen immers perfect in op de toenemende

Gebaseerd op een interview met Pedro Simao, bestuurder bij Global Epoxy

Informatie

Wilt u meer weten? We geven u graag vrijblijvend advies. Aarzel niet om ons te contacteren op +32 14 75 25 50 of een e-mail te sturen naar info@triflex.be

Gerelateerd nieuws