?
04.09.2019

Medewerker in de schijnwerper: Davy Verswyvel

Technisch adviseur Davy Verswyvel koos, na veel ervaring te hebben opgedaan met waterdichting bij de NV Bodima, voor Triflex omdat hij zich verder wou specialiseren in waterdichtingstechniek. Hij voerde niet alleen graag waterdichtingswerken uit, hij werd er ook hoe langer hoe meer in geïnteresseerd.

Davy Verswyvel

Vandaag vult Davy zijn tijd met het bezoeken van werven, met het testen van technieken en met het bijstaan van de applicateurs in bepaalde projecten. Hij blijft bijzonder gemotiveerd en kan bij Triflex vooral de aangename, positieve werksfeer onder collega’s, het oplossingsgericht denken en werken, en de zorg voor een kwalitatieve service naar de klant toe waarderen.  

Davy is bijzonder blij wanneer hij heeft bijgedragen aan de oplevering van een 100% waterdichte oplossing én aan de esthetische afwerking van renovatieprojecten. Hij ziet dan ook niet alleen nog doorgroeimogelijkheden in zijn functie bij Triflex, maar ook een groeipotentieel in de Belgische renovatiemarkt voor Triflex ‘omdat gebouwen en parkings na een bepaalde tijd altijd zullen moeten gerenoveerd of vernieuwd worden.’   

Benieuwd of Davy iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Ook voor vrijblijvend advies helpen we u graag.

Gerelateerd nieuws