?
05.11.2019

Medewerker in de schijnwerpers: Kris De Backer

Na vervolmaking van zijn studies in Rechten en Marketing, ging Kris in 2003 aan de slag als Customer Care Medewerker en Dispatching bij Vanden Borre, waar hij zes jaar blijft. Als Business Unit Manager Roofprotect en Bedrijfsleider van ATAB NV komt hij vervolgens aan applicateurskant in aanraking met de oplossingen van Triflex. Een gesprek met directeur Kees Kalis, een goed gevoel bij de bedrijfscultuur en zijn geloof in de solide reputatie van Triflex als kennispartner en sterke leverancier, halen hem in 2016 definitief over de streep om de rangen van Triflex België te vervoegen als Sales Manager.

Kris De Backer, Triflex

Kris houdt van de afwisseling van zijn job bij Triflex. In zijn functie is hij zowel bezig op het terrein - hij leidt o.a. nieuwe collega’s mee op, onderhoudt de persoonlijke relatie met de klanten - als met de commercieel-strategische aspecten - hij volgt o.m. proactief de trends op in de markt en spoort mogelijke partnerships op. Hij is ook zeer te spreken over de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in zijn functie, alsook over de vele persoonlijke contacten die hij in het kader van zijn job kan aanknopen.

Kris ziet een rooskleurige toekomst weggelegd voor Triflex in België. Hij is ervan overtuigd dat Triflex een voortrekkersrol op zich kan nemen in het neerzetten van de juiste kennis in het marktsegment van de vloeibare waterafdichting, een relatief nieuwe telg in het bouwlandschap. Dat is voor hem de manier om de positie van marktleider te behouden en verder te versterken, een ambitie waar hij graag dag na dag zijn schouders onder zet.

Benieuwd of Kris iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Ook voor vrijblijvend advies helpen we u graag.

Gerelateerd nieuws