?
29.04.2018

Triflex biedt de technische oplossingen aan waar de klanten van Bati-Travaux naar op zoek zijn

Bati-Travaux is een algemene bouwonderneming gevestigd in het Groothertogdom Luxemburg. De onderneming stelt 60 arbeiders tewerk en is enkel actief in het Groothertogdom. Bati-Travaux heeft zich gespecialiseerd in volgende domeinen: aanbrengen van gietasfalten beschermlagen en coatings in verschillende afwerkingen, afdichtingen en isolatie (eenlagige en meerlagige afdichtingen, bitumineuze afdichtingen, ...), beschermlagen voor industriële vloeren en oppervlaktes, saneringswerken aan balkons en terrassen, reparatie van beton en harsinjecties.

Triflex proces
1/5
Triflex verwerken
2/5
proces project Triflex
3/5
proces project Triflex
4/5
verwerkers Triflex
5/5

Sinds meer dan één jaar werkt Bati-Travaux met Triflex. Het Luxemburgse bouwbedrijf apprecieert in het bijzonder Triflex’ PMMA (Polymethylmethacrylaat) productengamma. ‘Deze producten bieden een uitstekende technische oplossing voor de specifieke vragen van onze klanten,’ legt Marcel Massonneau, Voorman bij Bati-Travaux, uit. ‘Met deze producten kunnen we zeer snel tussenkomen bij onze klanten, snelle en korte interventies doen, en dat op kleine oppervlakten en binnen het tijdsbestek van een dag.’  

Massonneau is positief over de samenwerking met Triflex. ‘We moeten vaak speciale werken uitvoeren die ook specifieke oplossingen vereisen, een uitdaging die we met succes kunnen aangaan dankzij de oplossingen van Triflex.’ Onder de sterke punten van Triflex vermeldt hij de PMMA-producten, en dan in het bijzonder de snelheid van actie en het gemak van interventie die ze garanderen; verder ook de technische ondersteuning  van het Triflex-team, de kwaliteit van het volledige productaanbod en de mogelijkheid om de oplossingen op een eenvoudige manier op elk soort oppervlak te gebruiken. Ook de opleiding op de werf en de scholing aan de Triflex Academy ziet hij als troeven van Triflex.

Momenteel gebruikt Bati-Travaux de producten van Triflex op drie werven en er staan nog twee andere projecten op de planning. ‘De lopende projecten zijn werkzaamheden waarbij we balkons saneren en parkings van een nieuwe beschermlaag voorzien. We zijn bijzonder tevreden over onze samenwerking met Triflex en willen deze in de toekomst hoe langer hoe meer uitbreiden,’ besluit dhr. Massonneau. 

Op basis van een gesprek met Marcel Massonneau,
Voorman bij Bati-Travaux

Informatie

Wilt u meer weten? We geven u graag vrijblijvend advies. Aarzel niet om ons te contacteren op +32 14 75 25 50 of een e-mail te sturen naar info@triflex.be

Gerelateerd nieuws