?
06.05.2021

De opbouw van groendaken

Een groendak maakt onderdeel uit van klimaatbestendig bouwen en verlaagt de omgevingstemperatuur. Ook dempen de daken het omgevingsgeluid, verlengt het de levensduur, absorbeert het regenwater en creëert het een brandwerende laag. Al met al een verantwoorde keuze om voor een groendak te kiezen. De onderstaande afbeelding laat met 3D-tekeningen zien hoe een groendak op diverse constructies en verscheidene manieren kan worden opgebouwd.

1/1

Opstanden, doorvoeren, veiligheidstankers, lichtkoepels en rookgasafvoeren worden door de systemen van Triflex degelijk, duurzaam, wortelvast en waterdicht afgedicht. De dakdetails zijn cruciaal bij een dakvlak. De volledig naadloze en waterdichte producten van Triflex hechten perfect aan alle mogelijke oppervlaktes en dakdetails.  Het beweegt flexibel met de ondergrond mee en heeft daardoor een scheuroverbruggende werking. Tevens worden de systemen zonder hittebron aangebracht, daarmee is het risico op brand in zijn geheel uitgesloten. Bovendien zijn de systemen bestand tegen chemicaliën, hydrolyse en wortelgroei op groendaken.

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via +32 (0)14 75 25 50 of het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag.

CONTACT

Gerelateerd nieuws