?
06.07.2021

De werkweek van: Davy Verswyvel

Davy begon zijn carrière jaren geleden als arbeider in de bouwsector. Vandaag vormt hij samen met Frederik het uitvoerende orgaan van het technische Triflex team. Op maandag maakt Davy de planning voor de hele week en die agenda is gevuld met een waaier aan opdrachten. Er is namelijk altijd wat te doen voor een technisch adviseur.

Zijn werkleven speelt zich zowel af binnen de muren van de Triflex basis in Herentals, als buiten op werven in het hele land. Wanneer Davy binnenshuis werkt, ontvangt hij leveringen vanuit de fabriek (en tevens de hoofdzetel) in het Duitse Minden. Hij controleert en sorteert deze producten in de stock. Er komen uiteraard niet alleen leveringen binnen, maar er gaan er net zoveel weer de deur uit. Davy zet de bestellingen klaar voor onze klanten en zorgt dat iedereen het juiste product toebedeeld krijgt.

Zijn job houdt natuurlijk veel meer in dan het verslepen van grote blikken vloeibare kunststof. In ons atelier maakt Davy stalen van elke mogelijke toepassing van onze producten. Deze worden later bezorgd aan onze klanten, of worden bewaard in de monsterkast.

Een ander belangrijk onderdeel van zijn werk is het bezoeken van werven. Het is bij zo’n bezoek niet zozeer de bedoeling dat hij de complete werken effectief zelf uitvoert, maar veeleer dat hij de applicateurs ondersteunt en adviseert bij het aanbrengen van de Triflex systemen. Een soort van wandelende gebruiksaanwijzing waarvan de waarde niet te onderschatten valt.

Wanneer Davy na een goedgevulde week zijn werkschoenen aan de haak hangt, bereidt hij zich voor op zijn toekomstige job als papa en vult hij zijn programma graag met voetbal. Zonder een ploegnaam te noemen, geven we mee dat Davy niet ongelukkig is met het zwart-blauwe Triflex uniform.

Benieuwd wat Davy voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerd nieuws