?
27.01.2021

Een moderne toets met Triflex Colour Design White

De laatste paar jaren wordt er meer en meer aandacht besteed aan licht in en rondom de woning. Waar we in de jaren 90 voor prints en felle kleuren kozen, verkiezen we nu eerder subtiele tinten en rust.

1/2
2/2

Triflex vindt het belangrijk om innovatief te blijven en rekening te houden met nieuwe trends en de wensen van de klanten. Om een mooi contrast tussen donkere en lichte kleuren te hebben, koos Triflex er bewust voor om het gamma Colour Design uit te breiden. In plaats van acht kleuren biedt Triflex er nu negen aan. Triflex Colour Design White werd ontwikkeld zodat er voor elk wat wils is.

Wat is Triflex Colour Design precies? Het is een vloeibare esthetische afwerklaag bovenop een vloeibaar Triflex afdichtingsysteem. Zo is uw vloer, terras, balkon of galerij waterdicht, bestand tegen weersinvloeden en chemicaliën en nog mooi ook! Triflex Colour Design is esthetisch, duurzaam en zeer slijtvast.

Volgens de wens van onze opdrachtgevers

Triflex is gestart met het uitvoeren van verschillende testen. Want een prachtige nieuwe kleur qua afwerking creëren is één ding, maar de afwerking moest ook even onderhoudsvriendelijk, veilig en duurzaam zijn als onze andere afwerkingen.

Uiteindelijk werd er een witte afwerking met spikkels gecreëerd, die de uitstraling van een betonlook heeft, Triflex Colour Design White. Triflex heeft gekozen voor een lichte kleur, die gemakkelijk te combineren is en een moderne uitstraling heeft. Triflex Colour Design White is tevens licht antislip om uitglijden te voorkomen, zo garandeert Triflex veiligheid.

Wil je toch liever een creatiever patroon? Ook dat is allemaal mogelijk door middel van Triflex Creative Design of Triflex FloorTattoos. Van een tegelpatroon, een logo tot een vloertattoo, samen gaan we op zoek naar datgene dat het best bij jou past.

Wil je iets vernieuwend en totaal anders voor je nieuwbouw of renovatie? Voor vrijblijvend advies of vragen kan je contact opnemen op het telefoonnummer +32 14 75 25 50 of stuur een mail naar info@triflex.be

Gerelateerd nieuws