?
06.05.2018

Medewerker in de schijnwerpers: Tony Overlaet

Na zijn studies A2 Bouwkunde in Antwerpen, startte Tony zijn professionele loopbaan als administratief werfbediende bij Building NV in Mortsel. In 1991 komt Tony in de afdichtingswereld terecht bij dakdekkersbedrijf Albitum Dakmanagement en in 1995 maakt hij de overstap naar Cospi NV, de toenmalige distribiteur van Triflex-oplossingen in België. In 1997 neemt Triflex BV de distributie van Cospi NV over en vervoegt Tony de rangen van Triflex als Technisch commercieel adviseur. Later wordt hij er Technical Manager, een functie die hij vandaag nog altijd bekleedt bij Triflex BVBA. 

Tony Overlaet

In deze functie begeleidt Tony de technische adviseurs bij de opvolging van lopende werven en bij de uitvoering van testen in het vooronderzoek van projecten. Hij staat ook interne medewerkers en applicatiebedrijven met raad en daad bij zodat deze de Triflex-oplossingen op een correcte manier gebruiken. 

Tony houdt vooral van de variatie van zijn job bij Triflex. Dat elk project een specifieke technische oplossing vergt, ziet hij als een uitdaging. Hij gelooft in de toekomst van Triflex in België omdat het bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten door de aanwezige expertise en kennis. Ook het proactief zoeken naar win-win oplossingen met opdrachtgever, applicatiebedrijf en ontwerper ziet hij als een belangrijke troef voor de toekomst. 

Gerelateerd nieuws