?
05.10.2021

Woningen bouwen met oog op de toekomst

Woningen die het mogelijk maken om er zo lang mogelijk in te kunnen blijven wonen, ook wel levensloopbestendige woningen genoemd, maken een sterke opmars in België.

1/1

Er zijn diverse mogelijkheden om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de woning. Te denken aan het bouwen van slaapkamers en badkamers op de begane grond, het verlagen van drempels en het gebruiken van onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen. Triflex levert graag een bijdrage aan het verduurzamen van woningen.  

Drempels verhogen

Een kleine drempel vormt al snel een groot obstakel voor mensen die slecht ter been zijn. Triflex heeft daar een slimme oplossing voor door de complete galerij op te hogen met een isolerende laag en vervolgens te voorzien van een duurzame afdichting. Op deze manier neem je ineens de drempels voor alle aanliggende woningen weg. Met een duurzaam isolatie- en ophoogsysteem is het voor veel ouderen en mensen met een beperking mogelijk om langer zelfstandig in hun woning te blijven wonen.

Veilige antislipvloeren

Een appartement is vaak ook de ideale leefomgeving voor minder validen en ouderen. U biedt de bewoners bescherming door middel van de stroeve antisliplaag. Zo hoeft nattigheid niet meer tot gladde oppervlakken te leiden, met alle gevolgen van dien. Met het membraan krijgt het oppervlak een goede antisliplaag, maar geeft het ook een duurzame bescherming van uw constructie. Bescherming, antislip en een aantrekkelijk uiterlijk wordt gecombineerd tot een beschermende antisliplaag voor balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken. Het resultaat is niet alleen een veilig systeem, maar ook een duurzame bescherming en aantrekkelijke afwerking van uw constructie. 

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via +32 (0)14 75 25 50 of het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag!

CONTACT

Gerelateerd nieuws