?
23.03.2020

Ondergrondse parkeergarage VHV Group

De ondergrondse parkeergarage van verzekeringsmaatschappij VHV Group, gevestigd in het Duitse Hannover, diende weer volledig waterdicht gemaakt te worden. Door scheuren en slijtage in de bestaande oppervlaktecoating ontstond er een lekkage. Tevens waren de hellingbanen in de parking dringend toe aan een vernieuwing van de coating.

triflex parkeren

Oersterk en ultra waterdicht

Om het in de toekomst tegen vocht te beschermen, was het van belang dat er een ultra waterdicht systeem kwam dat bestand is tegen het permanent in- en uitrijden van wagens in de parkeergarage. Rekening houdend met een economische en technische oplossing is er uiteindelijk gekozen voor het Triflex ProPark systeem. Dit is een volledig gewapend, scheuroverbruggend afdichtingsysteem voor parkeerdaken en hellingbanen die een verhoogd risico op scheurvorming hebben. Het systeem is volkomen naadloos en waterdicht en zorgt voor een representatief parkeerdak en hellingbaan met een lange levensduur.

In het weekend aan de slag

Bauschutz GmbH & Co KG en North Branch Office waren de aangewezen applicateurs voor dit project en gingen aan de slag met de producten van Triflex. De werkzaamheden werden in het weekend uitgevoerd, zodat de werknemers van VHV Group hier zo min mogelijk hinder van ondervonden. Met de duurzame producten van Triflex is de parkeergarage voor jaren beschermd en door de vernieuwde coating is de hellingbaan weer verfraaid!

Informatie

Aarzel niet om ons te contacteren op +32 14 75 25 50 of een e-mail te sturen naar info@triflex.be als u nog vragen heeft.

Gerelateerd nieuws