?
21.01.2019

Plasturgie Lazzerini en Triflex: een samenwerking die al lang teruggaat

project triflex

Eén van de eerste applicateurs

“Wij moeten één van de eerste applicateurs van Triflex geweest zijn in België”, licht Thierry Lazzerini, gedelegeerd bestuurder van Plasturgie Lazzerini, een industriële fabriek die zich specialiseert in het aanbrengen en gebruiken van glasvezelversterkt polyester. 

Oplossingen van Triflex

Vandaag werkt het in Strépy-Braquegnies gevestigde bedrijf met de oplossingen van Triflex voor het afdichten van appartementsgebouwen, privé-terrassen en kleine parkeerplaatsen. Plasturgie Lazzerini voert afdichtingswerken uit zowel in de verbouwings- (60%) als in de nieuwbouwmarkt (40%).

We stellen helaas hoe langer hoe meer vast dat we herstellende afdichtingswerken moeten uitvoeren bij gebouwen en terrassen, omdat de vochtbestendigheid slecht is aangepakt aan de basis.” In dit verband haalt Thierry de voorbeelden aan van een residentieel complex in de regio Charleroi-Nijvel waar ze ongeveer 500 m2 aan terrassen opnieuw hebben moeten afdichten, of van de opritten van verscheidene sociale woningen in Sint-Lambrechts-Woluwe waar ze eveneens 500 m2 aan terrassen opnieuw hebben moeten afdichten om de toegang voor personen met een beperkte mobiliteit te vergemakkelijken. In deze beide gevallen heeft Plasturgie Lazzerini de oplossingen van Triflex gebruikt. 

Markt in volle expansie

Thierry waardeert de samenwerking met Triflex enorm. De oplossingen zijn niet alleen zeer kwalitatief, maar ook gebruiksvriendelijk en volledig in lijn met de eigen producten die Plasturgie Lazzerini maakt. Er is een zeer goede werkrelatie met de commerciële verantwoordelijken van Triflex die bovendien altijd meedenken om tot de beste oplossingen te komen. "Bij Triflex is de technische ondersteuning uitzonderlijk. Aan het voortraject wordt de nodige aandacht besteed, wat het werk van de applicateur of de algemene aannemer veel gemakkelijker maakt."

Volgens Thierry zal de samenwerking met Triflex enkel maar toenemen, en zeker in de renovatiemarkt. De gebouwen uit de jaren ’80 en ’90 zullen allemaal beter afgedicht moeten worden... We mogen ons dus verwachten aan een markt in volle expansie in de komende jaren.   

Op basis van een gesprek met Thierry Lazzerini, gedelegeerd bestuurder van Plasturgie Lazzerini

Informatie

Wilt u meer weten? We geven u graag vrijblijvend advies. Aarzel niet om ons te contacteren op +32 14 75 25 50 of een e-mail te sturen naar info@triflex.be

Gerelateerd nieuws