Triflex tools

Triflex Balkon en Terras Studio

Wilt u van tevoren weten hoe uw buitenruimte eruit komt te zien na de renovatie? Dat kan met onze ontwerptool Balkon en Terras Studio. Met slechts een paar klikken heeft u een realistisch beeld van het ontwerp op uw scherm. U kunt eindeloos kleuren, structuren en patronen combineren en uw eigen identiteit meegeven aan het balkon, het terras, de entree of de galerij. Om het ontwerp nog persoonlijker te maken, is het ook mogelijk om een foto te uploaden.

Ga naar de ontwerptool

De Triflex Vision app voor tablets

Triflex Vision geeft u een kijkje in de toekomst. Wat als u van tevoren kunt zien hoe het balkon of terras eruit ziet na een make-over of renovatie? Dat kan met de Triflex Vision tablet-app. Download de app voor iOS of Android en u kunt grenzeloos kleuren, structuren en patronen combineren. Zo geeft u uw eigen identiteit mee aan het balkon, terras, de entree of de galerij.

Triflex Parkeergarage Studio

Een kijkje nemen in uw toekomstige parkeergarage? Triflex heeft speciaal voor parkeergarages een ontwerpprogramma ontwikkeld, waarmee u eenvoudig kunt kijken naar uw toekomstige parkeergarage. Er zijn vele mogelijkheden, structuren en kleuren. In het programma kunt u bijvoorbeeld kiezen uit keldervloeren, hellingbanen, tussendekken, parkeerdaken en de in- en uitgang. Ook zijn foto’s toegevoegd om een idee te krijgen hoe een parkeergarage met uitstraling eruit ziet.

Ga naar het ontwerpprogramma
Triflex toolbox

Triflex Toolbox

Welk Triflex systeem is ideaal voor welke klus? Met welke kleur komt het terras optimaal tot zijn recht? In welke verhouding moeten de verschillende tweecomponenten PMMA-producten worden gemengd? De (Engelstalige) Triflex Toolbox app voor iOS en Android geeft antwoord op deze en alle andere vragen. De innovatieve-app biedt een breed scala aan verschillende digitale hulpmiddelen.

Parkscan

De Parkscan van Triflex is een methode om uw parkeervoorziening te optimaliseren. Bij de start van een project beginnen de adviseurs van Triflex altijd met een inventarisatie. Vervolgens wordt het werk opgenomen en daarna advies uitgebracht. Ook maken de medewerkers van Triflex een impressie van hoe het project eruit komt te zien. Daarna begint het eigenlijke werk: de realisatie. Er wordt afgesloten met de overdracht.

Contact

Vragen of uitdagingen? Neem gerust contact met ons op.