?
16.05.2019

Vanbillemont ziet een positieve toekomst voor Triflex in België

Westvlaams algemeen aannemer Vanbillemont werkt al acht jaar met de oplossingen van Triflex... en is van plan om dat nog lang te doen. Waarom? We vroegen het aan Alain Vanbillemont, de huidige zaakvoerder die al ettelijke jaren het familiebedrijf leidt en zo het levenswerk van zijn grootvader en vader voortzet.

triflex project
Residentie Punta Del Este in Oostduinkerke
1/2
Thumbnail
2/2

Kwalitatieve totaalaanpak

“Wel in eerste instantie omdat Triflex ontegensprekelijk voor kwaliteit staat. En dat op alle vlakken. Het zijn niet enkel de producten zelf die een hoog kwaliteitsniveau halen, maar de volledige aanpak van Triflex”, licht Alain toe.

Vanbillemont gebruikt Triflex vooral voor het afdoende afdichten van balkons en terrassen van residentiële en appartementsgebouwen. Hij realiseert een vijftal projecten per jaar met Triflex. Als algemeen aannemer leverde hij onlangs de renovatie van Residentie Punta Del Este in Oostduinkerke op en momenteel is hij en zijn tienkoppig team druk in de weer met de Summer Dream werf in De Panne.

Renovatie zit in de lift

“Hoe langer hoe meer merken we ook dat de oplossingen die Triflex aanreikt opgenomen zijn in de aanbestedingsopdrachten die syndici en architecten uitschrijven. Dat is vrij normaal”, aldus Vanbillemont, “veel gebouwen die in de jaren ’70 en ‘80 zijn opgetrokken, hebben vandaag een grondige opknapbeurt nodig, waarbij een professionele afdichting centraal staat. En dat is zeker het geval aan de kust waar het beton eigenlijk nog meer afziet omwille van de weersomstandigheden. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de mogelijkheden voor Triflex op de Belgische markt enkel zullen toenemen.”

Opgeleide aannemers

Alain gaf al aan dat hij zeer te spreken is over de totaalaanpak van Triflex. “De hele manier van werken van Triflex getuigt van bijzonder veel aandacht voor nauwkeurigheid en professionalisme. Wanneer er materiaal moet worden bijbesteld voor op een werf, dan gebeurt dat zo goed als onmiddellijk, en dat is vrij uniek. Leveringen zijn altijd stipt en projectverantwoordelijken volgen de werven van heel nabij op,... en ook dat is uniek. Voeg daarbij nog de aangename contacten en de transparante manier van communiceren, en het plaatje is compleet.”

Voor Alain is het ook cruciaal dat Triflex de aannemers waarmee het werkt op een zorgvuldige manier blijft selecteren. “De oplossingen zijn inderdaad zeer kwalitatief maar een mooi resultaat op de werf hangt ook af van wie de producten aanbrengt. Triflex heeft dan ook een neus om de juiste applicateurs te vinden en het is belangrijk dat de applicateurs de praktijkgerichte opleiding volgen in de Triflex Academy in Herentals.” Iets wat Alain en zijn mannen al verscheidene keren hebben gedaan.

Alain gelooft sterk in een verdere groei van Triflex op de Belgische markt en adviseert hen om bij deze groei nooit de kwaliteit van de partners uit het oog te verliezen.

Op basis van een onderhoud met Alain Vanbillemont, zaakvoerder van Vanbillemont bvba

Informatie

Wilt u meer weten? We geven u graag vrijblijvend advies. Aarzel niet om ons te contacteren op +32 14 75 25 50 of een e-mail te sturen naar info@triflex.be

Gerelateerd nieuws