?
21.10.2019

Group Beyers is zeer te spreken over de technische ondersteuning van Triflex

Het in Leefdaal gelegen Group Beyers is gespecialiseerd in verkeers- en bedrijfsveiligheid en inrichting van parkings. In deze context heeft het een ruime ervaring opgedaan in het aanbrengen van signalisatie-oplossingen, belijningen en wegmarkeringen. Het Vlaams-Brabantse bedrijf telt een zestiental medewerkers, bestaat al een goede tien jaar en werkt al die tijd al met de oplossingen van Triflex. Oprichter Luc Beyers maakte in 2009 kennis met Triflex op een logistieke beurs in Antwerpen.

Thumbnail
1/3
Proces triflex parkeergarage
2/3
Proces triflex parkeergarage
3/3

De technische ondersteuning is top

“Wat we vooral in Triflex waarderen, is de op-en-top technische ondersteuning”, legt Luc uit. “De producten zijn uiteraard kwalitatief, maar de ondersteuning gaat verder dan wat we gewoon zijn in de sector. Bovendien wenden de adviseurs van Triflex hun technische expertise al aan van in het prille begin van een project, en ook dat is uniek.”  Beyers werkte inmiddels al heel wat projecten af met systemen van Triflex. Het ging hier vooral om het aanbrengen van markeringen in parkings, op parkeerdaken, op hellingbanen, en zelfs op een helikopterplatform. "Zo gebruikten we Triflex om een inkuiping bij onze farmaklant GSK in Rixensart waterdicht te maken”. Andere projecten waar Group Beyers het verschil kon maken met Triflex zijn onder meer de markeringswerken in de parking van het voetbalstadion van STVV en het aanbrengen van de markeringen op het helikopterplatform van UZ Leuven.  

Goed opgeleide applicateurs

Luc vertelt ons dat het aanbrengen van de Triflex-coatings wel degelijk wat expertise vergt. Een tiental medewerkers van Luc volgde inmiddels een specifieke, praktijkgerichte opleiding voor applicateurs in de Triflex Academy in Herentals. “Deze specifieke expertise kwam bijvoorbeeld zeer goed van pas in het aanbrengen van de markeringen op het helikopterplatform van UZ Leuven. Daar moesten markeringen worden aangebracht volgens een bepaalde volgorde van kleuren en op de geribbelde contouren van het dakoppervlak, een niet zo voor de hand liggende ondergrond.”

Gewaardeerde samenwerking

Luc is bijzonder tevreden over zijn samenwerking met Triflex. “Triflex staat, net als wij, voor moderne, duurzame en kwalitatieve oplossingen, voor planmatig werken en voor goede afspraken. We zijn blij met een partner zoals Triflex. Ze wijzen de weg naar meer veiligheid op de weg en in het bedrijf. En dat met kennis van zaken.”  Luc gelooft sterk in het feit dat Triflex zijn positie op de Belgische markt zal verstevigen. Er is immers nood aan sterk ervaren professionele en technische bedrijven om onze privé- en bedrijfsomgevingen veiliger te maken. 

Op basis van een onderhoud met Luc Beyers, stichter en zaakvoerder van Group Beyers

Informatie

Wilt u meer weten? We geven u graag vrijblijvend advies. Aarzel niet om ons te contacteren op +32 14 75 25 50 of een e-mail te sturen naar info@triflex.be