?
31.10.2018

Group Suerickx maakt het verschil bij een grote klant uit de voedingssector

Dankzij de kwalitatieve oplossingen voor dakdichtingen maakt Group Suerickx het verschil bij een grote klant uit de voedingssector

Op basis van een gesprek met Katrien Kempeneers, Business Unit Manager bij Group Suerickx

Het in Herentals gelegen bedrijf, Group Suerickx, bekleedt een unieke positie wat het renoveren en beschermen van gebouwen en installaties betreft via een professioneel renovatiemanagement.

Het herstellen van dakdichtingen bij één van de klanten van Group Suerickx, een Mechels bedrijf actief in de voedingssector, vormde onlangs een heuse uitdaging voor het Herentalse renovatiebedrijf. De pvc dakdichtingen - voor een totale oppervlakte van 4.200 m2 - moesten hersteld worden zonder dat de productie hier hinder van zou ondervinden. ‘Bovendien was het voor onze klant geen optie om de nieuwe dichtingen op een traditionele, mechanische manier te bevestigen,’ legt Katrien uit.

‘We hebben de oplossing gevonden bij Triflex. Na een grondige reiniging van de ondergrond hebben we eerst een aantal succesvolle hechtingstests uitgevoerd met Triflex ProDetail.’ Het gaat hier om een volledig gewapend, naadloos afdichtingssysteem voor dakdetails en -aansluitingen. Voor de afwerking werd ook Triflex ProTect gebruikt. ‘Na de succesvolle tests hebben wij een team van vier applicateurs ingezet die al de nodige opleidigen volgden bij Triflex. Zij wisten best hoe ze de oplossingen van Triflex konden aanbrengen.’

project verwerkers triflex
1/4
proces triflex
2/4
project triflex
3/4
project triflex proces
4/4

Het team van vier applicateurs herstelde vervolgens de dakdichtingen bij de klant van Group Suerickx. ‘Onze klant was bijzonder tevreden van het resultaat en heeft ons inmiddels de herstelling van een tweede dak toevertrouwd. Uiteraard zullen we bij deze herstelling van de dichtingen opnieuw Triflex-oplossingen gebruiken,’ licht Katrien toe.  

Group Suerickx is zeker tevreden van deze eerste samenwerking met Triflex. ‘Wat wij in het bijzonder bij Triflex hebben geapprecieerd, is de adviserende en begeleidende rol in de zoektocht naar de juiste oplossing voor onze klant in Mechelen. Het voorbereidende werk, de technische tests en de opleiding van onze applicateurs getuigen van oog voor detail en deskundigheid. Uiteraard zijn de zeer kwalitatieve producten van Triflex ook een pluspunt.’

Volgens Katrien zal Group Suerickx in de toekomst zeker nog een beroep doen op de expertise en de oplossingen van Triflex voor renovatiewerken aan daken. De eerste samenwerking werd immers gekenmerkt door een meer dan gedegen technische ondersteuning en stelde Group Suerickx in staat om de vooropgestelde doelstellingen naar manier van werken, rendementen, kwaliteit en termijnen te respecteren.

Graag meer info? Neem dan gerust contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Ook voor vrijblijvend advies helpen we u graag.