?
29.03.2022

Triflex Support

Triflex pakt graag uit met de kwaliteiten van onze producten. Maar wat we nog hoger in het vaandel dragen, is de kwaliteit van onze service. Het is een professionele levensmissie geworden om te allen tijde ondersteuning te kunnen bieden aan onze partners en klanten.
Hoe we dat doen? Via een heleboel wegen. We sommen ze even voor je op:

1/4
2/4
3/4
4/4

Samen zoeken naar het beste systeem
Nog voor de aftrap, staan onze experts al aan je zijde om samen op zoek te gaan naar het meest geschikte systeem voor jouw project. Door met de volle aandacht te luisteren naar de noden van onze klanten, kan ons salesteam precies uitzoeken wat je nodig hebt. De grote verscheidenheid aan systemen en hun uitgebreide technische kennis zorgen ervoor dat we altijd wel iets passends uit de kast kunnen halen.

 

Detailtekeningen
Voor architecten is het van groot belang dat ze exact weten hoe een systeem in elkaar zit, zodat ze het optimaal kunnen integreren in hun plannen. Uitvoerders op hun beurt, botsen soms op moeilijke details die extra aandacht of kennis vragen bij het aanbrengen van de afdichting. Voor hen gaat onze technisch adviseur graag aan de slag. Hij tekent op maat gemaakte detailtekeningen uit die precies weergeven hoe een bepaald systeem wordt opgebouwd of aangebracht.
Maar voor wie geen informatie zoekt voor een specifiek project, zijn de algemene systeembeschrijvingen en opbouwtekeningen vrij te downloaden op onze website.

 

Stalen
Een detailtekening geeft je uiteraard de technische informatie die je nodig hebt, wie het hele plaatje graag in levenden lijve voor zich ziet, kunnen we ook stalen bezorgen. Van elk systeem kan een staal opgevraagd worden, zodat bijvoorbeeld verschillende kleuren, chips of antislipkorrels met elkaar kunnen vergeleken kunnen worden.

 

Triflex Academy
Onze producten mogen dan wel relatief makkelijk aan te brengen zijn, toch eisen ze voldoende aandacht en kennis. Voor wie graag met onze systemen leert werken, bestaat er de Triflex Academy.
In het Belgische Triflex hoofdkwartier in Herentals huist ook ons opleidingscenter. Wie wil, kan zich met z’n bedrijf inschrijven voor een opleiding op maat waarbij zowel theorie als praktijk aan bod komen. Na de opleiding studeren de cursisten af als Erkend Triflex Applicateur.


Technische ondersteuning op de werf
Met de opleiding leer je uiteraard de kneepjes van het vak, maar soms loop je in de praktijk nog wel eens tegen een moeilijkheid aan. Daarvoor hebben we een toegewijd technisch team dat geregeld langskomt op werven waar Triflex gebruikt wordt. Ze kijken even mee of alle details goed zitten en geven uitleg waar gewenst of nodig. Ook telefonisch staan ze onze klanten en partners met plezier bij.

Heb je een vraag over onze systemen of de toepassing ervan?
Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@triflex.be of op 0(032) 14 75 25 50.
Het hele team staat klaar om te helpen.

Gerelateerd nieuws