06.10.2023

Triflex op Belgian Roof Day 2023

Vrijdag 20 oktober 2023 is het zover, de Belgian Roof Day, dé vakbeurs voor professionals uit de dakensector. Opdrachtgevers, leveranciers en verwerkers binnen de dakenmarkt kunnen elkaar hier ontmoeten, bijpraten en gedachten uitwisselen.

Triflex is ook dit jaar prominent aanwezig op zowel Standnummer 143 als op Demostand 5 en 6.

Belgian Roof Day 20/10/2023
1/1

Demostand 5 en 6

Dit jaar kan je onze producten live aan het werk zien op onze demostanden (die je terugvindt vlak naast de wedstrijd “beste jonge dakdekker”).
Kom zeker eens een kijkje nemen en vraag ons volledig uit over de mogelijkheden en voordelen van vloeibare afdichtingen, wij beantwoorden ze met plezier.

Daarnaast stellen we onze nieuwste technologische innovatie voor, de Triflex SAM! Deze door Triflex ontwikkelde machine maakt het mogelijk om PMMA-afdichtingsmembranen machinaal aan te brengen. Een enorme sprong vooruit op het gebied van ergonomie, gebruiksgemak, duurzaamheid én rendement!

Wij bespreken graag uw aankomende projecten en hoe Triflex u daarin kan ondersteunen.

Standnummer 143

Zoals elk jaar kan je ons ook gewoon treffen in Hall A op stand 143.

Onze collega’s staan jou met de glimlach te woord. Ga je graag dieper in op technische vragen, dan nemen wij graag de tijd om ze met elkaar te bespreken, oplossingen aan te reiken en/of projectbezoeken in te plannen. Onze koffiehoek staat voor je klaar!

1/1

Ben je er graag bij?

Schrijf je dan snel in via deze link.