?

Wedstrijdpagina Win een nieuwe balkonvloer

Win een nieuwe balkonvloer

1/1

Wat moet je doen?

Upload onderaan deze pagina een foto van een balkon uit jouw portefeuille dat aan renovatie toe is en van het complete gebouw.

Wat doen wij?

Wij nemen de basis van uw renovatie voor onze rekening door bij elke deelnemer (ja, dat lees je goed) langs te komen voor een inspectie en een rapport over het terras in kwestie. Zelfs wanneer je de hoofdprijs niet wint, heb je wel al een betrouwbaar startpunt van waaruit je kan vertrekken met de renovatie.

Wat hebben we voor de winnaar in petto?

  • Een bezoek van de Triflex On Tour Bus. Tijdens een demonstratie op de begane grond worden alle mede-eigenaars van het gebouw uitgenodigd om met hun eigen ogen te zien waarvoor Triflex staat. Op ter plaatse gemaakte maquettes tonen we de opbouw van onze systemen op vloervelden en complexe detailleringen. Er wordt ook ingezoomd op de looks en het latere onderhoudsgemak.
  • Er wordt wat leuks voorzien voor de aanwezigen. Ook collega-syndici en de VME van andere gebouwen uit jouw portefeuille zijn welkom.
  • Contact tussen jou en de architect of het studiebureau dat samen met ons het lastenboek zal opmaken voor de renovatie.
  • Bijstand bij het verdedigen van onze producten tijdens bewonersoverleg
  • Stemt de VME effectief voor een renovatie met Triflex producten, dan geven wij
    EEN VERNIEUWDE BALKONVLOER GRATIS. 

Triflex zorgt dus niet alleen voor het balkon, maar ook voor jou.

Om kans te maken dit gratis balkon te winnen, stuurt u ons vóór 30/11/2021 de foto's van het “probleemkind” uit uw portfolio via onderstaand formulier

Wij doen de rest.

Upload hier een foto van een balkon in je portefeuille dat aan renovatie toe is en wie weet stopt de Triflex On Tour Bus binnenkort voor de deur van jouw gebouw!

Naam
Bedrijf

Locatie van het gebouw

Locatie van het gebouw
Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: jpeg png .
Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: gif jpg png .
Belangrijk!
- Elke deelnemer moet een erkend syndicus zijn.
- Het deelnemende balkon moet deel uitmaken van een gebouw met minstens 5 wooneenheden.
- Triflex BV/SRL dekt de kosten van de Triflex producten die gebruikt worden op het deelnemende balkon bij een totale gevelrenovatie met Triflex producten.