?

Wedstrijdpagina Win een gratis balkon

Wedstrijdpagina

Win een gratis balkon
1/1

Wij bij Triflex weten maar al te goed dat u als beheerder van gebouwen een to do-lijst hebt die nauwelijks te overzien is. Zorgen dat de boel draaiende blijft, alle betrokken partijen met de neus in dezelfde richting krijgen, beslissingen nemen over renovaties of herstellingen… Het houdt maar niet op. Nu het vergaderseizoen na anderhalf jaar van stilte weer geopend is, komt er vast nog veel meer op jouw bord.

Daarom willen wij er graag voor jou zijn en het enige dat je daar voor moet doen is ons een foto bezorgen van een balkon uit jouw assortiment dat aan renovatie toe is en van het gebouw waar dat balkon aan vasthangt.

Triflex staat namelijk niet alleen voor kwaliteit op het vlak van vloeibare waterdichting en voor eindeloze afwerkingsmogelijkheden, maar ook voor kennisdeling. We willen én kunnen jou als syndicus ontzorgen bij het voorbereiden van de renovatie van jouw gebouw. Dat doen we namelijk al jaren en uitgerekend die combinatie maakt ons de hoofdrolspeler op de markt.

Hoe dan precies?

Simpel, wij nemen de basis van uw renovatie voor onze rekening door bij elke deelnemer (ja, dat lees je goed) langs te komen voor een inspectie en een rapport over het terras in kwestie. Zelfs wanneer je de hoofdprijs niet wint, heb je wel al een betrouwbaar startpunt van waaruit je kan vertrekken met de renovatie.

Win je de hoofdprijs wél, dan krijg je een full-service pakket aangeboden.

Even een lijstje wat je dan precies mag verwachten:

  • Een bezoek van de Triflex On Tour Bus. Tijdens een demonstratie op de begane grond worden alle mede-eigenaars van het gebouw uitgenodigd om met hun eigen ogen te zien waarvoor Triflex staat. Op ter plaatse gemaakte maquettes tonen we de opbouw van onze systemen op vloervelden en complexe detailleringen. Er wordt ook ingezoomd op de looks en het latere onderhoudsgemak.
  • Uiteraard arriveren we met toeters en bellen en wordt er wat leuks voorzien voor de aanwezigen. Ook collega-syndici en de VME van andere gebouwen uit jouw portefeuille zijn welkom.
  • We zorgen voor het contact tussen jou en de architect of het studiebureau dat samen met ons het lastenboek zal opmaken voor de renovatie.
  • Wil je onze producten of systemen verdedigen bij de VME, dan zijn wij er om je bij te staan. Ons team van experten staat klaar om tijdens de Algemene Vergadering tekst en uitleg te geven bij onze snelle en efficiënte aanpak. Kritische mede-eigenaars? We staan ze graag te woord.
  • Stemt de VME effectief voor een renovatie met Triflex producten, dan geven wij EEN BALKON GRATIS* (Voor de exacte voorwaarden refereren we graag naar deze link)

Lang verhaal kort:

Zelfs wanneer je niet wint, win je alsnog ondersteuning bij de renovatie van jouw gebouw in de vorm van een technisch advies. Altijd prijs, altijd gewonnen.

En wanneer je wel wint, sleep je niet alleen een gratis terras in de wacht, maar ook een volledige ondersteuning en begeleiding in het renovatieproces. 

Triflex zorgt dus niet alleen voor het gebouw, maar ook voor jou.

Wil jij kans maken op dat gratis balkon, bezorg ons vóór XX/XX/2021 via onderstaand formulier de foto’s van het zorgenkind in jouw portefeuille.

Wij doen de rest.

Win een gratis* balkon!

Upload hier een foto van een balkon in je portefeuille dat aan renovatie toe is en wie weet stopt de Triflex On Tour Bus binnenkort voor de deur van jouw gebouw!

* Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Naam
Bedrijf

Locatie van het gebouw

Locatie van het gebouw
Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: jpeg png .
Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: gif jpg png .