?
23.06.2021

Het onderhouden van stadions en tribunes

Door de huidige maatregelen laat het bijwonen van een voetbalwedstrijd nog even op zich wachten, maar deze rustige periode biedt wel een ideale kans voor eigenaren om te kijken of de stadions toe zijn aan een onderhoudsbeurt.

Sport- en evenementenfaciliteiten kampen met diverse uitdagingen, te denken aan de maximale veiligheidseisen voor bezoekers, vooral in zwaar belaste zones. Triflex’ producten en systemen beloven oplossingen voor een verhoogde brandveiligheid, bieden maximale antislipbescherming én permanente bescherming tegen externe (weers)invloeden. De gegarandeerd waterdichte en naadloze afdichtingssystemen zijn universeel toepasbaar en kunnen worden gebruikt in de meeste complexe hoeken en detailleringen. Of het nu gaat om een ​​nieuw ontwerp, reparatie of renovatie, met Triflex heeft u altijd een betrouwbare oplossing die langdurige en hoogwaardige bescherming biedt

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via +32 (0)14 75 25 50 of het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag.

VRIJBLIJVEND CONTACT NEMEN

Gerelateerd nieuws