?
08.09.2022

Nieuw kleedje voor Montréal

Niet ver van ons vorige beschreven project Westland, vind je Residentie Montréal. Het in 1978 opgetrokken gebouw valt op door zijn bijzondere betonstructuur. De futuristische look wijkt af van de standaardvormen en die eigenschap vroeg om extra aandacht bij de renovatie. Erkend Triflex applicateur Braet liet ook bij dit project weer het beste van zichzelf zien en ging met plezier aan de slag.

1/3
2/3
3/3
1/1

Voor de renovatie van dit opvallende gebouw aan onze Belgische kust, werd er gekozen voor het Triflex ProBalcony systeem, dat afgewerkt werd met de Triflex Colour Design. Dit volledig gewapende, scheuroverbruggende en waterdichte systeem zorgt dankzij zijn snelle uithardingstijd voor een minimale overlast bij de bewoners van het pand.

Na het aanbrengen van de noodzakelijke primer, werden de balkons voorzien van de Triflex ProMesh. Dit geperforeerde vlies is in feite een scheuroverbruggende kunststof wapeningsmat die bepalend is voor de juiste hecht- en trekstrekte.
Vervolgens werd de slijtlaag aangebracht in de vorm van de Triflex ProFloor. Deze werd nat ingestrooid met een decoratieve en kleurrijke instrooimix en afgewerkt met een transparante eindlaag van Triflex Cryl Finish Satin.

Het resultaat is een strak ogend geheel dat niet alleen gegarandeerd waterdicht is, maar dat ook op esthetisch vlak naadloos aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. En dat het zich makkelijk laat onderhouden, is alleen maar mooi meegenomen, toch?

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button of via info@triflex.be.

contact

Gerelateerd nieuws