08.11.2022

Oplossingen voor de watersector

Regen, wind en warmte; stuk voor stuk mechanische, thermisch en chemische belastingen veroorzaakt door het milieu. Dit alles zet de waterdichtheid onder druk. Met de afdichtingssystemen van Triflex worden onder andere gemalen, bodembeschermende voorzieningen, waterzuiveringen, bruggen, wandeldekken, sluizen, windenergie en wegen voorzien van volledige antislip, naadloze en waterdichte afwerkingen. Triflex producten zijn hoogwaardig, duurzaam en garanderen jarenlange bescherming.

1/2
2/2

Triflex systemen
Er zijn verschillende Triflex systemen die oplossingen voor de watersector bieden, goede voorbeelden zijn:

  • Triflex SmartTec: dit is een universeel toepasbaar product voor het waterdicht maken van constructies. Het vernieuwende vloeibare product is geschikt voor toepassing op vochtige minerale ondergronden. Ideaal voor de behandeling van zowel complexe details als volledige oppervlakten.
  • Triflex ProFibre: dit is tweecomponenten vezel versterkte afdichtingshars voor complexe detailleringen zoals bouten, moeren en voetplaten. Het systeem is toepasbaar op de meest uiteenlopende bouwmaterialen: alles wordt hermetisch afgesloten.
  • Triflex ProDetail: dit is een afdichtingsysteem dat elke technische uitdaging aankan. Het is een hoogwaardig, vloeibaar en scheuroverbruggend systeem dat elk detail duurzaam omsluit als een tweede huid. Hoeken, opstanden en andere kritische details worden ondoordringbaar en naadloos afgedicht.
  • Triflex DeckFloordit is een duurzaam en slijtvast gietvloersysteem. Het beschermt de constructie en door de antislipwerking wordt de veiligheid van de gebruikers verhoogd. Daarnaast geeft het systeem de gewenste uitstraling vanwege de vele beschikbare kleurvariaties.

Heb je een vraag over een specifiek systeem? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@triflex.be of op +32 (0) 14 75 25 50.

CONTACT