?
10.09.2018

Triflex ondersteunt de strijd tegen het degeneratieve genetische syndroom van Wolfram

Bureau Bouwtechniek organiseert voor de derde keer een fietstocht ten voordele van de Eye Hope Foundation (EHF), een stichting die wetenschappelijk onderzoek naar een behandeling van het syndroom van Wolfram ondersteunt. Eén op 500.000 mensen wordt getroffen door dit syndroom, een degeneratieve genetische aandoening die op jonge leeftijd gekenmerkt wordt door diabetes type 1 en atrofie van de oogzenuw. Dankzij het onderzoek dat de stichting steunt worden Wolfram-patiënten vandaag vaak ouder dan 30 jaar, hoewel hun levensverwachting nog steeds drastisch beperkt wordt. De EHF vecht permanent om het onderzoek op een bredere schaal uit te bouwen. 

fietsen

Triflex wil graag z’n steentje bijdragen en sponsort - als bronzen partner - het fietsevent dat Bureau Bouwtechniek ten voordele van dit goed doel organiseert op zaterdag 22 september as. in en rond Spa. Deelnemers kunnen kiezen uit drie parcours (50, 85 of 125 km) die geïnspireerd werden door de wielerklassiekers Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik.

Bij Triflex zullen we op 22 september as. met plezier onze koerstenue aantrekken en fietsen om onderzoeksprojecten naar een behandeling van het Wolfram-syndroom mee mogelijk te maken.

Meer informatie vindt u hier

Gerelateerd nieuws