?

Voor zorginstellingen

Een aangename indruk
Meer weten?

Veiligheid rondom zorginstellingen

Elk bezoek aan een zorginstelling maakt indruk op mensen. Wij helpen u graag om die indruk een stuk aangenamer te maken. Speciaal voor de zorgsector biedt Triflex oplossingen die sfeer, veiligheid en duidelijkheid ten goede komen. De producten van Triflex zijn voor tal van toepassingen geschikt. Naast parkeergelegenheden en daken, worden de systemen veelvuldig ingezet voor de afdichting van buitenruimtes, zoals entrees, balkons en galerijen. 

parkeerplaats zorg Triflex
1/5
aangename buitenruimte met triflex
2/5
Thumbnail
3/5
parkeren zorg Triflex
4/5
antislip looppad Triflex
5/5

Parkeren

Helder kleurgebruik voor parkeerplekken voor mindervaliden, een kiss and ride zone, laadpunten voor elektrische voertuigen en andere bijzondere signaleringen. Door goed en opvallend gebruik van kleuren helpt u alle bezoekers, ook ouderen en mensen met een visuele beperking, de weg te vinden in de parkeergarage. Ook belijningen en pictogrammen dragen daaraan bij. Met de producten van Triflex kunt u alle kanten op qua kleur en vormgeving. De antislip coating en stroefheid (SRT-waarde) van Triflex producten zorgen voor een veilige afwerking, zodat uw bezoekers niet uitglijden.

Daken

Triflex daken zijn dicht, van het grootste oppervlak tot het kleinste detail. De Triflex-systemen voldoen onder alle weersomstandigheden aan de eisen die aan een dakafdichting kunnen worden gesteld. Zo voorkomt u lekkages in onderliggende ruimten waar zich wellicht kritische (technische) installaties bevinden. De benodigde luchtkanalen voor de aanzuigunits van frisse lucht bevinden zich vaak op het dak. Voor het afdichten van de bevestiging van deze luchtkanalen maakt Triflex gebruik van geurarme producten. Deze zogenaamde sensitive range is ook geschikt voor binnengebruik. Eenmaal aangebracht, hebben de producten een brandvertragende werking. Wel zo veilig.

Afdichtingen en antislip afwerkingen

Een bezoek aan een ziekenhuis of ander zorginstelling wilt u zo comfortabel mogelijk laten verlopen. Uitglijders wilt u te allen tijde voorkomen. Dat kan door een antislip coating op looppaden aan te brengen. Door de flexibiliteit van de producten ontstaat een volledig naadloos geheel. Een hoge instap kan een onveilig en hinderlijk obstakel vormen. In het bijzonder voor senioren en mindervaliden. Daarvoor heeft Triflex ophoogsystemen ontwikkeld.

Kwaliteit op elk niveau

Jarenlange ervaring, innovatieve kunstharstechnologie en geperfectioneerde applicatietechnieken garanderen de houdbaarheid van Triflex producten tot in het kleinste detail. Triflex voldoet ruimschoots aan de normen ISO-9001 (kwaliteit) en ISO-14001 (milieu). Onze kwaliteit ziet u ook terug in de dienstverlening. In elke fase en op elk niveau staan wij met advies, nazorg, operationele service en heldere informatie tot uw beschikking. U kunt altijd op Triflex rekenen. Oók over 25 jaar.

Heliplatform LUMC

Elke dag staat bij het Leids Universitair Medisch Centrum een team klaar om medische bijstand te verlenen met behulp van een traumahelikopter. HKZ Specialisatie heeft de landingsplaats van de helikopter tijdens de renovatie voorzien van het Triflex DeckFloor systeem, variant 3. Dit systeem voorziet in de duurzame bescherming van de constructie en de noodzakelijke antislip afwerking.

helikopterplatform triflex ziekenhuis
Meer referenties

Weten wat Triflex voor u kan betekenen? Bel ons gerust op +32 (0)14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be

Gerealiseerde oplossingen