?

Vloeistofdichte voorzieningen

Op plaatsen in het bedrijf waar met vervuilende stoffen wordt gewerkt wordt in veel gevallen van overheidswege een vloeistofdichte vloer verlangd. Triflex heeft voor bijna alle gevallen de vloeistofdichte oplossing. Of het nu gaat om een losplaats, bestaande bestrating of tankplaats. Al naar gelang de ondergrond, belasting en de wensen van de opdrachtgever kan het aan te brengen systeem worden bepaald.

Voldoet aan alle wettelijke eisen

In alle gevallen zal de vloer aan de gestelde eisen voldoen en zijn er legio mogelijkheden om de vloer antislip, optische markering of een combinatie van beide mee te geven. Tevens kan Triflex het gehele traject (van applicateur tot keurende instantie) voor u begeleiden.

wasplek met Triflex

Wasplaatsen & losplaatsen

Losplaatsen voor vrachtwagens met een vervuilende lading moeten vloeistofdicht en -kerend worden afgewerkt. Net als industriële wasplaatsen. De heavy duty-systemen van Triflex zijn daar heel geschikt voor. Die beschermen onder de meest extreme omstandigheden het vloerveld tegen indringing van vervuilde (vloei)stoffen en erosie. De systemen hechten op nagenoeg alle ondergronden, asfalt- en betonovergangen in los- en wasplaatsen zijn dan ook eenvoudig af te dichten.

Renovatie vloeistofdichte bestrating

Ook voor het overlagen en vloeistofdicht maken van een bestaande bestrating heeft Triflex de oplossing in huis. Het Triflex IFS-hd systeem is chemisch resistent, zwaar belastbaar en snel te verwerken.

Kenmerken Triflex IFS-hd systeem

  • Scheuroverbruggend
  • Volledig gewapend
  • Chemisch resistent
  • Zwaar belastbaar
  • Antislip
  • In veel kleuren leverbaar
  • Zeer snel in verwerking (circa 45 minuten)

Lees het interview met Aron Tissink. Hij beschermt beton in agressieve milieu’s.