?

Voor oppervlakken in extreme omstandigheden

Meer weten?

In extreme omstandigheden

Dat de mogelijkheden met Triflex onbeperkt zijn, wordt bewezen wanneer de producten onderworpen worden aan extreme omstandigheden. De chemische resistentie, duurzaamheid (ook onder zware belasting), snelle uitharding (ca. 45 minuten) en de volledig koude applicatie maken dat de Triflex producten bij uitstek geschikt zijn voor het afdichten, beschermen en/of het antislip maken van industriële ondergronden. Triflex biedt ook binnen de industrie zekerheid tot in detail.

betonreparatie met Triflex
1/6
opvangbak waterdicht afgewerkt met triflex
2/6
tankaansluiting met Triflex
3/6
Thumbnail
4/6
flens tank met Triflex
5/6
betonbescherming industrie Triflex
6/6

Vloeistofdicht

Op plaatsen in het bedrijf waar met vervuilende stoffen wordt gewerkt zal in veel gevallen van overheidswege een vloeistofdichte voorziening worden verlangd. Triflex heeft de oplossing.

Van begin tot eind

Om welke ondergrond het ook gaat, in alle gevallen zal uw vloer aan de gestelde eisen voldoen en zijn er legio mogelijkheden om de vloer antislip, een optische markering of een combinatie van beide mee te geven. Ook kan Triflex het gehele traject (van applicateur tot keurende instantie) voor u begeleiden.

Snel en veilig weer aan het werk

Door de koude applicatie zijn de producten brandveilig te verwerken. Een snelle uitharding zorgt ervoor dat de ondergrond spoedig weer in gebruik kan worden genomen.

Weten wat Triflex voor u kan betekenen of heeft u aanvullende vragen? 

Bel ons gerust op 038 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.

Gerealiseerde oplossingen

Een selectie van gerealiseerde projecten voor oppervlakken in extreme omstandigheden