?

Aantrekkelijke oplossingen voor buitenruimtes

balkons en galerijen triflex

Intensief gebruik, vocht, zon, strooizout. Buitenruimtes hebben veel te lijden. Buitenoppervlakken moeten tot in de details worden afgedicht en beschermd om te voorkomen dat de structuur van het gebouw wordt aangetast.

Triflex biedt oplossingen die de constructie beschermen en het onderliggende beton conserveren. Onze producten omsluiten oppervlakken en details door hun vloeibare samenstelling en zorgen voor een waterdichte afwerking. Door de vloeibare samenstelling van worden ook complexe details in het oppervlak gegarandeerd waterdicht en naadloos afgewerkt. Zo verlengt u de levensduur van het gebouw aanzienlijk.

Nattigheid hoeft niet meer tot gladde oppervlakken te leiden. Met de systemen van Triflex krijgt het oppervlak een antisliplaag. Ook een hoge instap kan een onveilig en hinderlijk obstakel vormen. Door de ondergrond uit te vlakken met isolatie en gebruik te maken van een drukverdeelplaat is het niveauverschil tussen binnen en buiten gering.

Maak direct een afspraak

Onze oplossingen

De oplossingen die wij bieden bestaan uit lagen, opgebouwd tot systemen. Iedere laag krijgt hierbij een specifieke functie, waardoor deze perfect aansluit bij uw wensen en eisen en de vereisten die de bestaande situatie met zich meebrengt. De Triflex systemen:

Ansaldi balkons, galerijen en terrassen

Aantrekkelijke afwerkingen

Kleuren brengen sfeer op balkons, terrassen en galerijen. Ze geven karakter en benadrukken de architectuur van het gebouw. Het kleurenspectrum van Triflex biedt vele kleuren en verschillende afwerkingen. Zo stemt u uw vloeren optimaal af op de bouwstijl, woonstijl of persoonlijke voorkeur. Bovendien zorgt u voor een veilig oppervlak door de antislipstructuur.

Voor de afwerking van uw buitenruimte kunt u kiezen uit vele en diverse mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een statige antracietgrijze kleurfinish of ga voor fris mintgroen met decoratieve chips. Naast de standaard kleurfinishes kunt u ook kiezen voor gekleurd kwartszand, colour mix of stone design. U leest meer over de verschillende afwerkmogelijkheden in onze kleurenkaart.

Een duurzame Triflex vloer, maar dan met tegelpatroon, logo, een persoonlijke tekst, of een ander creatief accent? Het is mogelijk met Triflex Creative Design. Het patroon dat u wenst, wordt op folie geprint. Deze wordt op een voorbereide ondergrond geplakt en daarna wordt het patroon in de juiste kleur uitgewerkt. Ook Triflex Creative Design kunt u afwerken in verschillende varianten; met Triflex Colour Design, Triflex Microchips of gekleurd kwartszand. Lees erover in de brochure.

Referenties

Een selectie gerealiseerde oplossingen
xchange magazine

Service

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat u de juiste oplossing krijgt. Onze producten en systemen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, maar onze hulp aan u omvat meer dan alleen het aanbieden van onze producten. Van de tekentafel tot ver na de oplevering van u project, wij bieden u advies en service om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.  

Contact

Wilt u weten wat voor u de ideale oplossing is? Vraag dan direct een afspraak aan met een van onze adviseurs.