?
01.09.2021

Openbare ruimtes: speelplaatsen en knuffelzones

Hoewel de zomervakantie van 2021 nooit echt begonnen lijkt te zijn geweest, is hij alweer voorbij. Met nog een laatste knuffel van mama of papa als support, worden vandaag duizenden kinderen weer de speelplaats opgestuurd, recht in de armen van de juf. En ook hier speelt Triflex graag mee.

1/1

Niet elke gelegenheid vraagt om een uiterst duurzame coating. Oppervlakken die niet te maken krijgen met zwaar verkeer of die slechts licht belast worden, hoeven niet van onnodig dure of ingewikkelde oplossingen voorzien te worden. Neem bijvoorbeeld speelpleinen of knuffelzones aan de schoolpoort. Een lichte coating met een fijne structuur volstaat om het geheel op te smukken en tegelijk veilig beloopbaar te maken. Onze Preco Cryl Rollplastik 2K vormt hiervoor de perfecte oplossing. Het systeem wordt makkelijk en handmatig aangebracht met behulp van een vlakspaan, een rubberen trekker of een spatel. Achteraf instrooien hoeft niet, omdat het product zelf al een fijne korrel bevat. Dat scheelt alweer een stap in het proces.

Doordat de Preco Cryl Rollplastik 2K standaard verkrijgbaar is in enkele frisse kleuren (rood, groen, geel  en blauw) komt het helemaal tot z’n recht op speel- en sportterreinen. De toepassing bestaat ook in neutraal zwart en bruin en andere kleuren zijn beschikbaar op aanvraag.

Meer specificaties vind je overigens in de bestektekst op onze website.

Triflex wenst alle kinderen en studenten alvast een fijne start van het nieuwe schooljaar en vormt maar al te graag de letterlijke basis van hun speelplezier.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via +32 (0)14 75 25 50 of het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag!

CONTACT

Gerelateerd nieuws