?
05.09.2018

Medewerker in de schijnwerpers: Christophe Vandyck

Na een aantal jaar actief te zijn geweest als bouwkundig tekenaar kiest Christophe voor een commerciële functie bij Triflex. Hij is er eerst aan de slag als technisch adviseur, maar groeit snel door naar de functie van Business Development Manager. 

Christophe

Christophe heeft in zijn job contact met allerlei partijen - architecten, syndici, applicateurs, potentiële nieuwe klanten - die hij met argumenten overtuigt om voor Triflex te kiezen. Nieuwe, grote en leuke projecten binnenhalen zijn Christophe’s prioriteiten. 

Als een vis in het water

Hij voelt zich als een vis in het water bij Triflex en haalt voldoening uit het kunnen aanbieden van oplossingen voor moeilijke detailleringen, maar ook uit het dagelijkse contact met zijn collega’s. Samen vormen ze een enthousiaste en dynamische groep met zeer veel kennis en ervaring, wat al jarenlang resulteert in hoogstaande kwalitatieve opdrachten en referenties. Christophe zet zich dan ook graag verder in opdat Triflex blijft groeien in België.  

Benieuwd of Christophe iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Ook voor vrijblijvend advies helpen we u graag.

Gerelateerd nieuws