?
11.03.2021

De werkweek van: Christophe Vandyck

Als Sales Manager voor Vlaanderen heeft Christophe in zijn job contact met allerlei partijen. Te denken aan architecten, syndici, applicateurs en potentiële nieuwe klanten. Hij probeert met de juiste argumenten de betrokken partijen te overtuigen om voor Triflex te kiezen. Nieuwe, grote en leuke projecten binnenhalen zijn Christophes prioriteiten. Benieuwd hoe zo’n uitdagende werkweek eruitziet? Wij nemen je graag mee. 

1/1

Maandag

Om even goed wakker te worden, start Christophe de week met een heerlijke kop koffie. Daarna verwerkt hij eventuele openstaande mails en sluit hij aan bij het week- en maandoverleg met het salesteam. Ook het afhandelen van de taken in het systeem Efficy behoren tot de orde van de dag. Christophe sluit af met een salesoverleg met zijn Triflex-collega Jonas Winter.

Dinsdag

’s Ochtends brengt Christophe zijn dochter te voet naar de onthaalmoeder. Na zijn ochtendwandeling stapt hij in de auto op weg naar de Vlaamse kust voor zijn eerste afspraak van de dag. Onderweg even stoppen voor de nodige cafeïne en een stevig ontbijt die natuurlijk niet mogen ontbreken. Ook pleegt hij een aantal telefoontjes met zowel zijn Triflex-collega’s als diverse applicateurs. Na een lange rit van ruim twee uur komt Christophe aan op locatie voor een project- en referentiebezoek. Tussen deze twee afspraken in voert hij prospectie uit in de regio. Het vinden van nieuwe projecten of nieuwe contacten zijn daarbij cruciaal voor een stabiele groei van de salesactiviteiten. Later die dag rijdt hij voor zijn laatste afspraak naar een nieuwe architect. Het stellen van de juiste vragen, het toelichten van onze mogelijkheden en luisteren naar de klant zijn belangrijk voor een goed salesgesprek.

Woensdag

De week is in de helft. Onder het genot van een kop koffie verwerkt hij zijn e-mails, waarna hij start met een onderhoudend gesprek tijdens een online meeting met de architect ter versterking van de bestaande relatie. Het navragen naar mogelijke verbeteringen in de huidige uitvoering en samenwerking zijn hierin van belang voor het streven naar perfectie.  Daarna verwerkt hij de prospectie van de dag ervoor en pleegt hij een aantal acquisitie-telefoontjes. Christophe sluit de dag af met de projectopvolging van enkele focusdossiers.

Donderdag

Op donderdag start Christophe met het wegwerken van de administratie. Daarna bereidt hij een belangrijke afspraak voor, waarna hij deelneemt aan een online meeting.  Na dit overleg loopt hij alle focusprojecten door en zet hij deze in de correcte opvolging in Efficy. Daaropvolgend belt hij collega Jonas Winter en vraagt hij hoe zijn afspraken zijn verlopen en of hij hem met bepaalde zaken kan ondersteunen. In de middag zet Christophe zich voor zijn camera voor een online meeting met een applicateur, waarin hij alle actuele opportuniteiten bespreekt en overlopen zij de uitvoeringsdossiers. Na de bespreking sluit hij af met het verwerken van deze projecten en communiceert de nodige info met de technische afdeling voor een correcte opvolging op de werf.

Vrijdag

Het weekeinde is in zicht! Christophe begint zijn laatste dag van de werkweek met het wegwerken van de administratie. Hij bereid wat afspraken voor en sluit daarna aan bij een online vergadering, waarna hij de prospectie doet voor nieuwe leads. Vervolgens stapt hij in de auto, op weg naar een afspraak met een potentiele klant.

Benieuwd wat Christophe voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Wij helpen u graag verder.