14.06.2022

Triflex is aanwezig op het ZorgTech Congres

Op vrijdag 17 juni slaan we onze tenten op in de bochten van de Ghelamco Arena. Niet voor een potje voetbal in blauw-witte shirts, maar wel voor het ZORG.tech Congres.

1/1

ZORG.tech koos dit jaar circulair bouwen als overkoepelende thema voor het congres.
Bij deze vorm van duurzaam bouwen worden de principes van circulariteit toegepast in de bouw. Dit houdt in dat bij de bouw en het beheer alle elementen in een gesloten kringloop worden gehouden, zonder schadelijke emissies naar land, lucht of water.

Bedrijven die opereren in de chemische sector, hebben wel eens te kampen met vooroordelen wanneer het om duurzaamheid gaat. Triflex is dan ook fier om te kunnen uitpakken met een mooi duurzaamheidsrapport.

Doordat onze systemen vloeibaar en dus ook naadloos worden aangebracht, worden ook de meest complexe details afgedicht. Hierdoor wordt de infrastructuur gevrijwaard indringing van vocht en dus ook langdurig beschermd. Op die manier wordt een langere levensduur van de gebouwen gegarandeerd. Een bijkomend voordeel is dat het opgevangen hemelwater dat afkomstig is van daken of platformen die voorzien zijn van een PMMA-coating, in tegenstelling tot bitumendaken, weinig tot geen chemicaliën bevat. Hierdoor is het met een minimale tussenkomst meteen te gebruiken voor andere doeleinden.

Triflex is in de zorgsector tevens geen onbekende. Hieronder vind je enkele projecten die we in het verleden uitvoerden bij zorginstellingen:

Parkeergebouw AZ Herentals
Helikopterplatform UZ Leuven
Parking UZ Antwerpen

Het ZORG.tech congres is alleen toegankelijk voor zijn leden (inschrijven kan nog steeds).
Wie wil, kan ons vinden op stand 181.

Kom je niet langs op het congres, maar wil je wel meer te weten komen over onze systemen? Dat kan via onze website. Voor concrete vragen kan je terecht op info&triflex.be of op +32 (0) 14 75 25 50.

Gerelateerd nieuws