?
21.01.2020

Medewerker in de schijnwerpers: Ingrid Torfs

In 2010 zette Ingrid de stap naar Triflex, waar ze een enthousiaste secretaresse zochten zodat de commerciële profielen zich meer op verkoop zouden kunnen concentreren in plaats van bezig te zijn met administratieve taken.

Ingrid Torfs, Triflex

Na haar studies Secretariaat-Talen kon Ingrid onmiddellijk aan de slag bij Ingro Belgium, een firma gespecialiseerd in de verkoop van industriegrondstoffen. Toen Ingro een tiental jaren later verkocht werd, vond Ingrid een nieuwe uitdaging bij textielproducent Lemoine Belgium, waar ze in haar administratieve functie veel internationale contacten had (China, Frankrijk, Rusland, Hongarije, ...) en zo goed haar talenkennis kon gebruiken. In 2010 zette Ingrid de stap naar Triflex, waar ze een enthousiaste secretaresse zochten zodat de commerciële profielen zich meer op verkoop zouden kunnen concentreren in plaats van bezig te zijn met administratieve taken.

Ondertussen zijn er tien jaar verstreken en heeft Ingrid het Triflex-team van vier naar dertien personen zien groeien. Ingrid houdt van de afwisseling in haar job: op een en dezelfde werkdag kan Ingrid mensen ontvangen, de deelname aan beurzen regelen, de website updaten, lunchafspraken maken, ...  Ingrid krijgt ook energie door een positief contact met mensen. In dat kader is het mooi meegenomen dat Ingrids collega’s een groep fijne mensen is. Elke dag gaat Ingrid met de glimlach werken en dat blijft voor haar het allerbelangrijkste.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Ook voor vrijblijvend advies helpen we u graag.

Gerelateerd nieuws