?
17.09.2020

Medewerker in de schijnwerpers: An Kestens

Na een geruime tijd werkzaam te zijn geweest als teamleider en HR-consultant, was An toe aan een nieuwe uitdaging. Ze stuitte op een vacaturefunctie als acquisitiemedewerker bij Triflex. De functieomschrijving sprak haar enorm aan en tijdens de sollicitatiegesprekken voelde zij direct een aangename sfeer op de werkvloer. In september 2019 zette An de stap naar Triflex.

Haar typische werkdag bestaat uit het contacteren van onder andere dakdekkers, architecten, gemeenten en syndici. Met deze partijen probeert zij zo veel mogelijk afspraken in te plannen voor haar collega’s.

‘Wat ik zo leuk vind aan mijn job? Elke dag opnieuw de agenda inplannen voor collega’s en hiervoor ook de nodige waardering krijgen. Ook de wekelijkse meetings vind ik prettig. Hier wordt alles besproken, zodat je ook weet hoe de afspraken zijn verlopen. Bovendien vind ik de informele en open communicatie bij Triflex heel fijn. Alle medewerkers zijn enorm behulpzaam en vriendelijk. De sfeer die ik ervaar heb ik nog bij geen enkel bedrijf meegemaakt. Stuk voor stuk positieve mensen die lachen als het kan en knallen als het moet,’ vertelt An met trots.

Benieuwd wat An voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerd nieuws