?

In de agrarische sector

Bescherming van voergangen, biogasinstallaties, sleuf- en mestsilo's
Meer weten?

In de agrarische sector

Zware belasting en bijtende substanties tasten vloeren en bouwinstallaties van agrarische bedrijven aan. Of het nu gaat om voergangen, melkrobotruimtes, carrouselmelkstallen, zij-aan-zijmelkstallen, sleufsilo’s, mestsilo’s of biogasinstallaties: de eisen die aan de vloeren en oppervlakken worden gesteld, zijn zeer hoog.

voergang met Triflex agrarisch sector
1/3
Thumbnail
2/3
voergang agrarisch sector
3/3

Voldoen aan alle eisen

Met de systemen van Triflex worden oppervlakken gerealiseerd die aan alle eisen voldoen. Waar gewenst is het mogelijk licht verende, antislip loopvlakken te creëren. Een stap verder in de richting van meer comfort voor de koeien en dus zo hoog mogelijke opbrengsten.

Vloeistofdicht en chemisch belastbaar

De systemen van Triflex maken zelfs silo’s met agressieve vergistingsmaterialen vloeistofdicht en chemisch sterk belastbaar. Voegen in de vorm van naden of scheuren, de meest kritische plekken van bijvoorbeeld een mestsilo, worden tot in detail afgedicht. De systemen zijn bestand tegen bewegingen als gevolg van de hoge drukbelasting van de silowanden.

Glad en hygiënisch

Door voergangen naadloos af te dichten, ontstaat een glad, hygiënisch oppervlak waardoor voer langer fris blijft. Wanneer de vloer onbehandeld is, kunnen bacteriën in het voer namelijk een broeilaag vormen in het beton, waardoor het voer sneller bederft. Een glad oppervlak is bovendien ideaal voor de toepassing van automatische voer- en aanschuifrobots.

Kosten onderhoud omlaag

Kosten voor onderhoud aan vloeren gaan bewezen omlaag met de producten van Triflex. Duurzame en functionele oplossingen voor ondergronden die intensief worden gebruikt.

Weten wat Triflex voor uw agrarische bedrijf kan betekenen? Download de brochure ‘Afdichtingsoplossingen voor de agrarische sector’. U kunt ook bellen +31 38 460 205 of mailen naar info@triflex.nl.

Gerealiseerde oplossingen

Een selectie van gerealiseerde projecten